En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en orantılı paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Ivedili çıkış bapları örgüsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların başlangıçlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Mono blok gövde dokuması ekip sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Kırmızıüminyum evet da çıpa malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene mevzi verilir. Yararlanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kaçış kucakin kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür binalarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki indinde cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Korkulu sınıftaki emekyerlerinde bile insanoğluın bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yatay döşeme ve ulama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği yürekin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Binanın belli taksimmlerini yahut tamamını saran yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı teşhisyan yangın merdivenleri bugüne kadar birbunca kişinin hayatını kurtarmıştır.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate allıkınması müstelzim bir diğer faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, marifet mucip bir emeklemdir ve çoklukla meraklı bir kadro tarafından gerçekleştirilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page